1. SISTEMES APPCC
BÀSICS PER AL COMERÇ MINORISTA D'ALIMENTACIÓ 1.1. Identificació dels aspectes bàsics sobre el
sistema ADIGSA 1.1.1. Els avantatges del sistema d' autocontrol com
a mètode preventiu per evitar els riscos sanitaris relacionats amb el consum d'
aliments. 1.1.2. Terminologia bàsica sobre el sistema APPC. 1.1.3. Accions preventives en seguretat alimentària 1.2. Aplicació del marc legal vigent en matèria
de seguretat alimentària. 1.2.1. Normativa aplicable 1.2.2. Identificació de la cultura de la seguretat
alimentària especificada en la normativa legal (Reglament 2021/3822 de 3 de
març 2021) 1.2.3. Distinció entre el registre sanitari i el
registre municipal 1.3. Gestió dels plans
d'autocontrol simplificats, identificació dels seus procediments i registres
corresponents de cada pla. 1.3.1. Pla de control de l' aigua 1.3.2. Pla de neteja i desinfecció 1.3.3. Pla de control de plagues i altres animals
indesitjables 1.3.4. Pla de formació i capacitació del personal en
seguretat alimentària 1.3.5. Pla de control de proveïdors i Pla de
traçabilitat 1.3.6. Pla de control de temperatures 1.3.7. Pla d' informació alimentària per al consumidor,
etiquetatge, allèrgens... 1.3.8. Pla de residus. Consideracions sobre
sostenibilitat i malbaratament en el sector alimentari 1.3.9. Registre d' incidències i mesures correctores |